Най-добре е да дефинираш това, в което си най-добър, тогава

...
 Най-добре е да дефинираш това, в което си най-добър, тогава
Коментари Харесай

Bold Conversations by Veuve Cliquot & МЕНИДЖЪР II с Адрияна Михайлова

 „ Най-добре е да дефинираш това, в което си най-хубав, тогава успеха е сигурна “, казва Адрияна Михайлова,  комуникационен пълководец с 20 години опит в корпоративния и обществения бранш. Тя е създател на информационната Imp-Act Agency, с която работи за обществено виновни марки и редица дела, свързани районно развиване и градска просвета. Част е от екипите на #soSofia, ГРАДОСКОП и Eкипа на София. Вярва, че по-добрата връзка сред другите групи от заинтригувани страни е съществена причина за оправянето с всички модерни провокации. 

Адрияна Михайлова е втората участничка в новото ни издание на  специфичната поредност Bold Conversations by Veuve Cliquot & МЕНИДЖЪР

Мадам Клико Понсардан , която трансформира в легенда марката Veuve Clicquot става дипломат на смелия дух, още когато е единствено на 27 години. Тя наследява бизнеса на починалия си мъж и се изправя пред предизвикването да продължи задачата му светът да узнае за елегантното вино на Шампан. Нейното смело и новаторско мислене ѝ оказват помощ освен да извърши започнатото, само че и да зададе звук в промишлеността, като изпитва и внедрява индустриални технологии, от които се раждат невиждани досега типове шампанско. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР